Starity

Olasz vendéglőt nyitott Majka és Dundika

2015. október 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Dundika akár fel is hagyhat a főzéssel, hiszen hamburgerezőjük után ezúttal az olasz konyha szerelmeseinek kedvező éttermet nyitottak párjával.

hirdetés

A Burgerland mellett a napokban nyitotta meg legújabb étkezdéjét Majka és Dundika Pastaland néven, mellyel a tésztás ételek és a különleges ízvilág iránt rajongók számára kedveznek. A sztárpár természetesen nagyon büszke a bővülő kínálatra, az éttermet pedig a második gyermekével várandós modell az Instagramon mutatta meg.

Az örömbe sajnos némi üröm is vegyül, ugyanis mint kiderült: nem olyan könnyű megtalálni a megfelelő szakácsot az ínyencségek elkészítéséhez, ebbéli aggodalmáról pedig a rapper posztolt, méghozzá a Facebookon. 

Olasz pályához értő, dolgozni akaró szakács van ebben az országban? Akkor bátran jelentkezzen... És igen! Pesten kell dolgozni! És igen! Most kell, nem egy fél év múlva!

– írta kissé indulatosan a sztár abban reménykedve, hogy a közösségi médiának hála rálelnek párjával az igazira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek