Starity

Szívproblémával küzd Ellie Goulding

2015. október 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő elárulta: komoly a baj, de ennek ellenére jól van, és örül, hogy idejében felismerte a problémát.

hirdetés
Szívproblémával küzd Ellie Goulding

Ellie Goulding beismerte, hogy már több mint egy éve kínozták rosszullétek, melyekről sokáig próbált tudomást sem venni, ám végül rávette magát egy teljes kivizsgálásra, melynek során kiderült: komoly a baj. A szőkeség ugyanis a turnéja kellős közepén szembesült a problémával, és saját elmondása szerint orvosi utasításra fel kellett hagynia a kemény edzésekkel is.

Éreztem, hogy baj van, és tudtam, hogy ki kell vizsgáltatnom magam

– vallotta a szőkeség az Australia's Perth Now-nak. Most jól vagyok. Olyasvalami ez, amit tavaly fedezett fel egy ismerősöm, én pedig tudomást sem vettem róla. Borzalmas, hiszen az életemmel játszottam.

Orvosai egyöntetűen úgy határoztak, hogy pihenésre van szüksége a 28 éves világsztárnak, aki így kénytelen volt lemondani imádott edzésformáiról, és a diétáját is fel kellett függesztenie annak érdekében, hogy megpihenhessen a teste. Nagyon relaxálólag hatott a pihenés, sokat pihentem, és végre nem kellett azzal foglalkoznom, mit ehetek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek