Starity

Itt a legújabb netes őrület, az extrém telefoncsipkedés

2015. október 06. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már összeszámolni sem tudjuk, hány őrült ötlet kelt szárnyra az internet bugyraiban, ám a legújabb mindent visz.

hirdetés

Nem is igazán tudjuk mire vélni, mi az értelme az egyre nagyobb teret hódító új trendnek, melynek lényege, hogy telefonunkat két ujjal tartva tegyük ki minél nagyobb veszélynek – és lehetőleg ne ejtsük le és törjük össze. Furcsán hangzik, nem igaz?

Az újabb őrületet a Twenty One Pilots zenekar indította el, ugyanis a YouTube-ra feltöltöttek a srácok egy videót, melyben Tyler két ujjal teszi ki mindenféle veszélynek iPhone-ját, így láthattuk majdnem leesni a lépcsőházban, a liftaknában, az erkélyen, sőt még az edzőteremben is.

Az ártatlan szórakozásból azonban mint említettük, trend lett, és tucatjával terjednek azon fényképek és videók, melyeken az emberek szánt szándékkal teszik ki a leesés veszélyének a hőn szeretett kütyüt. 

A trükkhöz azonban természetesen szükség van egy másik készülékre is, ugyanis mit ér egy mutatvány, ha nem kürtölhetjük világgá, az elkészült remekműveket pedig az #extremephonepinching hashtaggel ellátva töltik fel a vállalkozó kedvű fiatalok.

Kipróbálását senkinek sem ajánljuk, mert a nagy örömködésnek hamar sírás lehet a vége!

 

@rickburks által közzétett fénykép,

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek