Starity

Victoria Beckham megcáfolta a válásról szóló pletykákat

2015. október 07. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még alig néhányan hangoztatták, hogy megromlott Beckhamék házassága, Victoria máris megcáfolta a pletykákat.

hirdetés

Ugyan a legtöbb hírességhez hasonlóan a Beckham házaspár is csak ritkán reagál a pletykákra, ám a legutóbbi híresztelés hatalmas szálka lehetett Victoria Beckham szemében, ugyanis felháborodottan bizonygatta, hogy továbbra is boldog házasságban él David Beckhammel, és szó sincs köztük válásról.

Áldottnak érzem magam a csodálatos férjem, valamint a gyönyörű, egészséges és boldog gyerekeink miatt. Üzleti tevékenységeink és jótékonysági kötelezettségvállalásaink miatt sokat utazunk, de mindig szakítunk időt arra, hogy párként és családként is együtt legyünk. Davidnek és nekem nincs mit bizonyítanunk. Szeretjük és támogatjuk egymást, partnerként és szülőkként egyaránt erősek vagyunk

– vallotta nemrégiben az egykori Spice Girl, aki az UNAIDS nagyköveteként és a Grazia divettervezőjeként munkában gazdag hónapokat tudhat maga mögött, emellett pedig jobbára példamutató édesanyja négy gyermekének.

Nyilván nem könnyű mind a munkában mind anyaként helyt állni, és bevallom, nekem is van egy kis segítségem. Mint minden más anyuka élete, úgy az enyém is a rohangálásból áll: leckeírás vasárnap este, az iskolai egyenruha előkészítése másnapra, ingázás a balettórák és a fociedzések között, miközben üzleti találkozókon is részt kell vennem

– nyilatkozta a 41 évesen is fáradhatatlan sztár, és azt is elárulta, hogy ugyan folyton feszített tempóban és keményen dolgoznak Daviddel, ennek ellenére úgy érzi, jó példát is mutatnak csemetéiknek ezáltal, hiszen felelősségtudatra és a jótékonykodás fontosságára (is) nevelik őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek