Starity

Less bele Adam Lambert új videoklipjébe!

2015. október 07. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert a híres transzikonnal, Gigi Gorgeousszel forgatta le legújabb videoklipjét, az Another Lonely Night-hoz.

hirdetés

Adam Lambert © / Facebook

Adam Lambert új videoklipje az Another Lonely Night dalhoz péntek hajnalban érkezik, addig pedig az énekes, befejezve a Queen-turnét, felcsigázta rajongóit egy rövid bejátszással. A kisfilmben feltűnik a közkedvelt YouTuber, és Kylie Jenner barátnője, Gigi Gorgeous is többek között.

A videót Las Vegasban forgatták le néhány héttel ezelőtt a legnagyobb titokban, és egyelőre nem lehet tudni, mi lesz a története – az énekes szerint meg fogunk lepődni. Gigi Instagram-fiókján írt pár sort a felvételekről: Szerepelek Adam Lambert új videoklipjében! A karakterem története nagyon sötét, új közeget teremtett számomra, de nagyon jól éreztem magam a forgatás alatt! Alig várom, hogy lássátok a teljes videót, amit a csodás Luke Gilford rendezett!

Az első előzetest az MTV posztolta, ellenben azóta már felkerült az énekes hivatalos YouTube-csatornájára is.

Az Another Lonely Night hivatalosan a második kislemez Lambert harmadik stúdióalbumáról, a The Original High-ról. A felvétel a nagy sikerű Ghost Town-t követte, ami még áprilisban debütált a rádiókban. Adam korábban így nyilatkozott az Another Lonely Night üzenetéről, amivel kifejezte, közel áll a szívéhez a Max Martin által producált dal:

Az Another Lonely Night a »The Original High« másnap reggele vagy estéje. Egyfajta visszatekintés, amitől elnehezül a szíved. Keresünk valakit. Mindenki szeretve akar lenni, szeretet adni. Mindenki vágyik egy társra. Az Another Lonely Night arról az érzésről szól, amikor ez a személy nincs a látókörünkben, és egyedül vagyunk..., ismét. Számomra érdekes, hogy a dalszöveg szomorú, de amikor az ütem megszólal, felemelővé válik. Az emberek megtalálhatják a saját történetüket a számban, ami elmondja nekik, hogy hidd el, rendben leszel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek