Starity

Ilyen cukik Neil Patrick Harris gyerekei

2015. október 09. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Így jártam anyátokkal Barney Stinsonja ezúttal a Facebookon mutatta meg, milyen szerencsés, amiért olyan klassz gyerekei vannak, mint Gideon és Harper.

hirdetés
Ilyen cukik Neil Patrick Harris gyerekei
Fotó: Facebook / Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris a rajongásig szereti a gyerekeit, ami nem is csoda, hiszen ki tudna ellenállni a hamarosan ötödik születésnapját ünnelpő ikerpárnak? A népszerű színész rendre elárasztja az Instagramot a gyerekeiről készült képekkel, és videókkal, ezúttal azonban a Facebook-követőit örvendeztette meg egy reggeli bejelentkezéssel, és elárulta, hogy éppen a reggelijüket fogyasztják, utána pedig a gyerekeknek iskolába kell menniük.

Gideon és Harper láthatóan nagyon élvezik édesapjuk figyelmét, hiszen mindketten jókedvűen produkálták magukat a felvétel alatt: a kisfiú a Star Wars betétdalát, húga pedig a My Little Pony-ét énekelte NPH legnagyobb örömére, míg a másik apuka, a szintén az Így jártam anyátokkalból ismert David Burtka a konyhapult mellől, egy bögre kávé elfogyasztása közben figyelte családját.

 

Good morning, everybody!

Posted by Neil Patrick Harris on 2015. október 8.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek