Starity

Taylor Swift visszavonul?

2015. október 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Élményekben gazdag év áll Taylor mögött, szinte egy perc megállása sem volt, így nem csoda, ha vágyik némi szabadságra.

hirdetés

Fáradhatatlanul dolgozott egész évben Taylor Swift, és bár nem érzi magát fáradtnak, úgy gondolja, nem árt egy kis szünet. Az énekesnő legutóbbi, 1989 címre keresztelt ötödik stúdióalbuma már majdnem egy éve jelent meg, azóta számtalan díjat zsebelt be a szőkeség, és minden idők egyik legsikeresebb turnéját zárja majd a The 1989 World Tour képében, melynek során számtalan hírességgel karöltve lépett színpadra.

Fotó: NME Magazine (Jordan Hughes)

A 25 éves szupersztárt nemrégiben az NME magazin választotta címlaplányának, ami nem is csoda annak fényében, hogy 2002 óta ő volt az első olyan előadó, aki amellett, hogy az első helyen nyitott egy albummal a Billboard listáján, még azon a héten rekordösszegű eladási példányszámot is produkált. Maga a fent említett album több, mint ötmillió példányszámban kelt el világszerte, kislemezei pedig szintén az első helyen nyitottak a zenei listákon.

Úgy érzem, ideje, hogy szabadságra menjek. Az embereknek szükségük van arra, hogy ne lássanak engem egy ideig. A barátaimmal tervezem tölteni az időmet, és új dalokat is írok majd. Vagy talán mégsem írok, nem tudom, egyelőre nem döntöttem

– nyilatkozta a magazinnak adott interjújában Taylor, akire tagadhatatlanul ráfér némi pihenés a feszített tempójú, munkával és utazással töltött hónapok után.

Fotó: NME Magazine (Jordan Hughes)
Fotó: NME Magazine (Jordan Hughes)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek