Starity

Először mesélt AIDS-ben elhunyt testvéréről Jack Black

2015. október 09. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan bátyja hosszú évekkel ezelőtt hunyt el, a Rocksuli sztárja mindeddig nem szívesen beszélt az egész családját megrengető tragédiáról.

hirdetés

Jack Black mindig is visszafogottan élte a magánéletét, és csak ritkán mesélt családjáról, ám úgy látszik, végre elszánta magát arra, hogy megszabaduljon démonjaitól, és őszintén meséljen az egész életét megváltoztató családi tragédiáról, melyről mindeddig mélyen hallgatott.

Egy családtag elvesztése a legrosszabb dolog az életben, amit csak el tudok képzelni. Van két meleg testvérem: a nővérem, Rachel, és a bátyám, Howard. Utóbbi nagyon nagy hatással volt rám, ő vitt el életem első koncertjére. Én 11 éves voltam akkor, ő 23. Nagyon eleven, kreatív és lenyűgöző volt, neki köszönhetem a zenei ízlésemet

– vallotta a Parade magazin riporterének a 46 éves színész, és azt is elárulta, hogy imádott bátyját az AIDS ragadta el a családból, mely kórt megosztott droghasználat miatt (ugyanazon tűt használta, mint egy már fertőzött barátja) kapta el.

Jack kénytelen volt végignézni, hogyan adja fel Howard a harcot, és huny ki belőle a korábbi lelkesedés, mely jellemezte. A színész 19 éves volt, amikor végső búcsút kellett vennie testvérétől 1989-ben.

A halál nem jött gyorsan. Mindannyian végignéztük Howard leépülését. Csak 31 éves volt, még nagyon fiatal. Hatalmas értéket veszítettünk el vele. Puszító csapásként éltük meg. Mindannyiunk számára nehéz volt, de édesanyámat viselte meg legjobban, amikor elveszítettük őt. A mai napig nem tette túl magát rajta.

Jack arról is őszintén mesélt, hogy már testvére betegsége előtt sem volt minden rendben a családban, nagyon sokat szenvedtek. Szülei tízéves korában váltak el, tizennégy éves korára pedig nemcsak bátyja, de ő is drogfüggő lett. 

Emlékszem, mindig volt valami ramazuri akkoriban. Sokszor bajba kerültem a kokain miatt... Állandóan a helyi rosszfiúkkal lógtam, és rettegtem az iskolától, mert volt egy srác, aki azzal fenyegetett, hogy megöl. Én pedig csak kiutat szerettem volna találni ebből az egészből

– nyilatkozta a sztár, aki azóta szerencsésen felhagyott káros szenvedélyeivel, és boldog házasságban él párjával, Tanya Hadennel és gyerekeikkel, a kilencéves Samuellel és a hétéves Thomasszal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek