Starity

Megnősült a True Blood sztárja

2015. október 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A True Blood sztárja a hétvégén esküdött örök hűséget párjának, Leven Rambinnak.

hirdetés

Jim Parrack nem vesztegeti az idejét! Nem sokkal azután, hogy 2013 szeptemberében kimondták a válását, már Az éhezők viadalából ismert Leven Rambin színésznővel vigasztalódott, akivel hamar komolyra is fordult a kapcsolata. A sztárpár ugyanis a hétvégén hivatalosan is összekötötte az életét a texasi Austinban a legközelebbi rokonok és barátok társaságában.

A nászról maga az ara tudósította a rajongókat, elkerülve, hogy a médiától szerezzenek tudomást a házasságról. Leven az Instagramra tett közzé egy képet, melyen a férje kezén pihenteti ujjait, közszemlére téve a gyűrűsujján látható hatalmas gyémántot, leírásként pedig a #házas hashteget írta.

Köszönöm, Jim, hogy elvettél engem! Imádlak, férjecském! – írta egy másik képhez az újdonsült ara, ám a vőlegény sem maradt el a szép szavakkal: Hölgyeim és uraim, hadd mutassam be a feleségemet, Mrs. Parrackot. Köszönöm, Leven, hogy lángra lobbantottad az életemet, a férjednek választottál, és amiért szerető feleségem vagy!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek