Starity

Perrie Edwards bepasizott?

2015. október 13. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csupán két hónapja tett pontot Zayn Malikkal való kapcsolatának végére az énekesnő, úgy tűnik, máris új udvarlója akadt.

hirdetés
Perrie Edwards bepasizott?

Perrie Edwardsot a hétvégén csíphették el a szemfüles rajongók a The Pride Of Britain Awardson, amint jóízűen diskurált Joey Essex valóságshow-sztárral, aki szinte csüngött a Little Mix énekesnőjének szavain, ám a kettejük között szövődő románcról szóló pletykákat az indította el, hogy a pár telefonszámot cserélt a rendezvényen.

Joey és Perrie számot cseréltek a The Pride Of Britain Awardson, ezt követően pedig találkozgattak is néhányszor. Mindazonáltal Joey még mindig szingli

– nyilatkozta az Educating Joey Essex című sorozat sztárjának sajtószóvivője az E! Online-nak. Természetesen Perrie menedzsmentje sem hagyta válasz nélkül a pletykákat, ő a DailyMailt avatta be, hogy mi is az igazság: Perrie nem randizik Joey-val.

Az énekesnő rajongói joggal reménykednek abban, hogy hamarosan rátalál Perrie-re a boldogság, hiszen nagyon megviselte a Zayn Malikkal való szakítás. Ugyan egyelőre csak az ismerkedési fázisban tartanak Joey-val, a későbbiekben még bármi kialakulhat, de nem alaptalanul feltételezzük, hogy az énekesnő egy új kapcsolat megkezdése előtt a lelki világát szeretné helyre tenni, melyről így nyilatkozott nemrégiben James Corden műsorvezetőnek:

Tudod mit? Jól vagyok. Klasszul alakulnak a dolgaim, reggelente pedig úgy ébredek fel, hogy köszönetet mondok a szerencsecsillagomnak, amiért magam mellett tudhatom a három legjobb barátnőmet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek