Starity

Johnny Depp nem vágyik Oscar-díjra

2015. október 13. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Karib-tenger kalózai sztárja a BBC Newsbeat című műsorának volt a vendége a minap, a vele készült interjú során pedig elárulta: számára az Oscar-díj azt jelentené, hogy versenyre kelt a kollégáival – ebből pedig köszöni szépen, nem kér.

hirdetés

Tudod, nem vágyok arra, hogy díjakat nyerjek. Két vagy három alkalommal is kaptam jelölést, már az is bőven elég

– vallotta a műsor keretein belül Johnny Depp, akinek a Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya; az Én, Pán Péter és A Karib-tenger kalózai első részében nyújtott alakításaiért mondott köszönetet az Oscar-díjátadó szervező bizottsága, és bár a színész számtalan díjat nyert karrierje során, Oscarra még sohasem jelölték, ami miatt egyáltalán nem is bánkódik, sőt!

Nem szívesen beszélek erről. Megnyerni az Oscart olyan lenne számomra, mintha versenyre kelnék a kollégáimmal, én pedig nem akarok versenyezni senkivel

– nyilatkozta Depp, aki jelenleg az Alice Tükörországban és A Karib-tenger kalózai folytatásán dolgozik, valamint vélhetőleg még idén vagy legkésőbb jövő tavasszal a mozikba kerül London Fields című krimije, illetve a főszereplésével készült Yoga Hosers horror-vígjáték is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek