Starity

Amanda Bynes visszaült az iskolapadba

2015. október 13. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő sajtószóvivője megerősítette: Amanda visszaült az iskolapadba, hogy végre befejezze 2014-ben megkezdett tanulmányait.

hirdetés
Amanda Bynes visszaült az iskolapadba

Mi mind nagyon büszkék vagyunk Amandára, és már alig várjuk, hogy egy napon az általa tervezett ruhákat lássuk a kifutókon

– nyilatkozta az Amanda Bynest képviselő ügyvéd, és megerősítette, hogy a 29 éves színésznő ismét a Fashion Institute of Design and Merchandising padjait koptatja, ahol 2014 januárjában kezdte meg tanulmányait, de egy szemeszter után abbahagyta.

Amanda állítólag már tavaly is szívesen járt az iskolába, mi több: többen is úgy számoltak be róla, hogy szorgalmas diák, aki egyetlen órát sem mulasztott, valamint tökéletesen beleillik az osztályközösségbe, sőt kacérkodott a New York-i Egyetem és a Columbia gondolatával is.

Sajnos a felsőfokú tanulmányokról szőtt álmai kútba estek, és ismét részt kellett vennie egy pszichiátriai kezelésen, ahonnan tavaly novemberben szabadult. Saját elmondása szerint bipoláris zavarral és mániás depresszióval diagnosztizálták, és még utána is heti rendszerességgel kellett látogatást tennie pszichiáterénél.

Tavaly karácsonyra már jobban érezte magát, idén februárban pedig arról számoltak be a barátai, hogy a gyerekként híressé vált lány élete végre visszatért a rendes kerékvágásba, ám a nyilvánosság elől továbbra is rejtőzködött.

Amanda nagyon jól van, és hosszú idő után újra egészséges. Olvasással, jógázással tölti az idejét, és arra koncentrál, hogy ismét visszakerüljön a családja kegyeibe. Igyekszik egy sokkal kiegyensúlyozottabb életformát teremteni saját magának

– nyilatkozta egy barátja korábban az E! News-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek