Starity

Megmutatta hálószobáját Kylie Jenner

2015. október 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatalabbik Jenner-lány tegnap vezette körbe rajongóit a hálószobájában.

hirdetés

Fotó: Kylie Jenner (thekyliejenner.com)

Tegnap töltötte fel azt a videót Kylie Jenner saját weboldalára, melyben körbekalauzolja rajongóit a felújított hálószobájában, sőt megmutatta a hozzá tartozó fürdőszobáját is, mellyel közel sem elégedett annyira, mint a rezidenciája többi részével.

Ugyan volt néhány összeszólalkozásunk veletek, srácok, hogy megmutassam-e a hálószobámat, amit azért nem akartam, mert nagyon személyesnek éreztem

– vallotta Kylie a videó elején, ám mégis beadta a derekát, és megmutatta, mi mindennel veszi körül magát. Kisfilmjéből megtudhattuk, hogy mint a lányok többségének, úgy neki is számtalan bekeretezett fénykép sorakozik a szekrényén, rajong a koponyákért, és imádja sötét színekkel körülvenni magát.

Fotó: Kylie Jenner (thekyliejenner.com)
Fotó: Kylie Jenner (thekyliejenner.com)

Az anyukám házában található szobám nagyon sötét volt, minden csupa fekete, így kivilágosítottam kicsit. Azt szerettem volna, ha minden szürke, és barnás árnyalatban pompázik

– magyarázta a felújítással kapcsolatban a 18 éves valóságshow-sztár, majd rámutatott arra, hogy a fürdőszobájával viszont nincs kibékülve:

Életem legnagyobb hibáját követtem el, amikor fekete fürdőszobát rendeltem. Sz*rt se lát az ember. Ha ezen a színen gondolkodsz, ne agyalj rajta tovább: ne akarj fekete zuhanyzót!

– tanácsolta rajongóinak.

Fotó: Kylie Jenner (thekyliejenner.com)
Fotó: Kylie Jenner (thekyliejenner.com)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek