Starity

Selena Gomez szerint az emberek a bukását várják

2015. október 13. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 9-én került az üzletek polcaira az énekesnő második önálló korongja, melynek kapcsán legutóbb a Refinery 29 vendége volt.

hirdetés

Fotó: Refinery29 (Olivia Malone)

Úgy érzem, az emberek alig várják, hogy lássák a bukásomat. Az interjúk során a lehető legdurvább kérdésekkel bombáznak, amik természetesen összetörik a szívem. Természetes, hogy kiborulok miattuk. Mindenki ezt tenné. Csalódottá tesz, mert nem akartam, hogy a karrierem a bulvárlapok fő sztorijává váljon

– vallotta Selena Gomez, akiről korábban a Justin Bieberrel való se veled-se nélküled kapcsolata miatt pletykáltak, idén azonban szembe kellett néznie azokkal is, akik az alakja miatt kritizálták, nem is beszélve arról, hogy először mesélt nyilvánosan a hosszú ideje kínzó betegségéről is.

Fotó: Refinery29 (Olivia Malone)

A Refinery 29-nal készült interjú során természetesen szó esett volt kedveséről is, akit immár jó barátnak tart csupán, és esze ágában sincs ismét felmelegíteni a kapcsolatot, amit tavaly zárt le. 

Ezen a ponton már nincs bennem harag. A lehető legjobb, legegészségesebb módon zártuk le a kapcsolatunkat. Továbbra is törődünk egymással. Mindig bátorítani fogom őt, és büszke vagyok a teljesítményére. Úgy gondolom, az emberek tragikusan felnagyították ezt az egészet, mint amilyen valójában volt. Justinnal együtt nőttünk fel, mindketten követtünk el hibákat, de ennyi.

Fotó: Refinery29 (Olivia Malone)

Az interjú során ezúttal is téma volt Selena Miley Cyrushoz és Demi Lovatóhoz fűződő barátsága, mely az utóbbi években kérdés tárgya volt, ugyanis a lányok hol eltávolodtak egymástól és haragban voltak, hol a legjobb barátnőkként mutatkoztak a kamerák kereszttüzében.

Mindenki a maga sajátos módján talált rá az identitására. Nem egy azonosan öltözött robotok gyártósoráról jöttünk le. Mindannyiunknak meg kellett élnünk a magunk sz*rságait. De végül is tisztelendő minden női előadó választása, az, ahogyan kifejezi magát, és amit el akar érni általa

– vallotta a 23 éves barna hajú szépség.

Fotó: Refinery29 (Olivia Malone)
Fotó: Refinery29 (Olivia Malone)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek