Starity

Rajongójával állt színpadra Zséda

2015. október 14. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindig is tudtuk, hogy hatalmas szíve van az énekesnőnek, melyet újfent bizonyított egy koncert alkalmával.

hirdetés

A Kürtőskalács-fesztiválon adott koncertje zárására készült Zsédenyi Adrienn, amikor váratlanul feltűnt neki egy rajongó, aki az Ajtók mögött című szerzeményt kérte az énekesnőtől, és azt is elárulta, hogy el tudja zongorázni. Zsédának sem kellett több, felhívta magához a színpadra a lányt, és közösen adták elő a dalt, melynek mondanivalója különösen közel áll az énekesnő szívéhez.

Alexandra megdöbbentően jól játszotta a dalt, amely a családon belüli erőszakról szól. A téma különösen aktuális októberben, hiszen ekkor tartják meg a bántalmazás világnapját is. Ahhoz képest, hogy csak a refrént szerettem volna elénekelni a dalból, fantasztikusan dolgoztunk együtt, úgyhogy végig elénekeltem

– nyilatkozta az énekesnő a Blikknek, aki fellépése során egy közös képpel is megörvendeztette 17 éves rajongóját, aki bízik abban, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy egy színpadon állhatott példaképei egyikével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek