Starity

Heidi Klum: „Anya és apa is vagyok egyszerre”

2015. október 15. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éppen egy évvel ezelőtt mondták ki a szupermodell válását, aki azóta már beletanult új, ám közel sem könnyű szerepkörébe, melyről a Redbook magazin riporterének mesélt.

hirdetés

Heidi Klum tavaly véglegesítette hivatalosan is különválását férjétől, Sealtől, a bíróság pedig neki ítélte gyermekeiket, Lenit, Henryt, Johant és Lou-t. A modell azóta is egyedül neveli csemetéit, ami közel sem egyszerű feladat sokrétű munkája mellett, ugyanis ő vezeti a Leendő divatdiktátorokat, a Topmodell leszek németországi változatát, és az America's Got Talent című műsor készületeiben is kiveszi a részét.

A 42 éves szőke szépség legutóbb a Redbook magazint avatta be magánélete titkaiba, és elárulta: még neki sem volt könnyű alkalmazkodni a válás után kialakult helyzettel, ám igyekszik mindenhol eleget tenni.

Fotó: Redbook Magazine (Max Montgomery)

A nők képesek arra, hogy többféle labdával, tennivalóval zsonglőrködjenek egyszerre. Mi olyan dolgokra is képesek vagyunk, amikre a férfiak nem, ők ugyanis egyszerre egy dologra tudnak koncentrálni, és még akkor is zavarban vannak

– nyilatkozta a férfiakkal kapcsolatos tapasztalatairól a modell, aki azt is elárulta, hogy egykori férje nem igazán volt partner a gyereknevelésben a munkájából kifolyólag, így akkor is rá hárult a nagyobb felelősség, mely a különéléssel csak még tovább növekedett.

Nyilvánvalóan megváltoztak a dolgok, de nem drasztikusan. Seal sosem volt az a fajta apuka, aki reggelente az aktatáskájával a kezében hagyta el a lakást, és már vacsorára otthon volt. Nagyon sokat utazott, a gyerekek pedig tudomásul vették, hogy ez a munkájával jár. Most azonban én vagyok az anyukájuk és az apukájuk is egyszerre.

A Heidit faggató riporter rákérdezett arra is, milyen érzés látnia a korral járó változásokat magán, és nem-e vágyik arra, hogy ismét olyan legyen, mint 25 évesen. Ez utóbbi kérdésre természetesen igennel felelt a négygyermekes anyuka, és elárulta, hogy egyáltalán nem szégyelli, hogy a szülés miatt megváltozott a teste, és a ráncait is elfogadta már.

A tény az, hogy az ember teste megváltozik a szülés után, a ráncok pedig a kor előrehaladtával bukkannak fel. Én imádom az ajkam körüli nevetőráncokat, a sok mosolygás az oka, hogy megjelentek.

Fotó: Redbook Magazine (Max Montgomery)
hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek