Starity

Hivatalos: Véget ér a Topmodell leszek!

2015. október 16. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat háziasszonya jelentette be, hogy a 22. évad egyben a népszerű reality végét is jelenti.

hirdetés
Hivatalos: Véget ér a Topmodell leszek!
Fotó: CW

Október 9-én került adásba az Egyesült Államokban a Topmodell leszek! 22. évadának legutóbbi része, néhány nappal később pedig a népszerű széria háziasszonya, Tyra Banks a Twitteren jelentette be, hogy hamarosan lezárul egy korszak, ugyanis már nem forgatnak több új évadot, így a kezdő modelleknek máshol kell kilincselniük a hírnévért ezentúl.

Tyra kijelentését a sorozatot műsorára tűző CW vezérigazgatója, Mark Pedowitz is megerősítette egy hivatalos közleményben.

A Topmodell leszek! egy népszerű franchise volt, melyet két csatorna, a UPN és a Cw tűzött műsorára, és nemcsak rekordokat döntött, hanem egyenesen a globális popkultúra kiemelkedő jelensége lett. Ezúton szeretnék köszönetet mondani Tyrának és Kennek, akik létrehozták ezt az évek óta népszerű show-t, ami nemcsak az Egyesült Államokban, hanem az egész világon népszerű volt.

A 2003-ban indult reality utolsó évadának utolsó részét egyébként december 4-én (a műsorvezető születésnapján) sugározza majd a CW.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek