Starity

Visszaszólt Taylor Swiftnek Harry Styles – dalpremier

2015. október 16. 20:08   |   Szerző: bitchina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy héttel ezelőtt az együttes bejelentette új kislemezének címét valamint borítóját. A dalt pedig az együttes két oszlopos tagja Harry Styles és Louis Tomlinson írta.

hirdetés
Visszaszólt Taylor Swiftnek Harry Styles – dalpremier
Fotó: Twitter / One Direction

A One Direction rajongói már tűkön ülve várják kedvencük legújabb albumának a megjelenését, ami a Made In The A.M. címet viseli, valamint november 13-án kerül a boltok picaira. A banda tagjai a hét folyamán pedig különböző videókban árulták el az album dalainak a címeit.

Egy héttel ezelőtt azoban hivatalosan is bejelentették új daluk érkezését, ami a Perfect címet viseli. Szerdán a rajongók kaphattak ízelítőt is a dalból, valamint maguk a bandatagok is megosztottak pár dolgot a dallal kapcsolatban. A dal a mai nap folyamán a BBC Radio 1-on debütált Nick Grimsaw reggeli műsorában.

A Perfect egy érzelmileg töltött, ironikus szerelmes dal.

- árulta el a dal producere, Julia Bunetta. A dal már elérhető iTuneson valamint Spotiflyon is, itt lehet meghallgatni.

A szemfüles rajongók több utalást is felfedeztek a Styles és Tomlinson által írt dalban Taylor Swift Style című szerzeménye felé, ami köztudottan Harryvel való kapcsolatáról íródott. A Perfect kifejti, hogy reméli, a lány tudja, mibe megy bele, mert nem áll szándékában megállapodni, de tökéletes alapot nyújthat egy-két szakítós dal írásához (Swift albumán öt dal íródott a One Direction énekeséről).

Emellett a Perfect ritmusa megegyezik a Style című szerzeménnyel, így a hallgatók jogosan feltételezik, hogy Harry Styles így üzent vissza a nem túl kedves dalokra, amik az énekesnő 1989 albumán kaptak helyet.

Annyi biztos, a fiúk a rajongóik szemében biztos „tökéletesek”, hiszen máris az iTunes élére ugrott a szerzemény, ami a mai napon debütált a Spotify-on és iTuneson.

A srácok azt is elárulták, hogy a Perfecthez érkező videoklip is hamarosan napvilágot lát. A videót egyébként még szeptemberben forgatták le New Yorkban, egy hotelben, amiről több kép is előkerült.

Fotó: Twitter / 1D

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek