Starity

Rátalált a boldogság Til Schweigerre

2015. október 29. 08:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jóképű német színész nem titkolja boldogságát, a Tribute to Bambi-gálán már új barátnőjével jelent meg, ahol beavatta az újságírókat abba, hogy mennyire szerelmes.

hirdetés

Nagyon szerelmes vagyok!

– mondta a gálán az 51 éves színész-rendező, aki azt is elárulta, hogy már két hónapja jár Marlene Shirley-vel és igazán komolynak tűnnek a dolgok.

A Bild magazin értesülései szerint az amerikai származású, Ausztriában nevelkedett hölgy rendezőasszisztensként dolgozik – és 21 évvel fiatalabb a színésznél.

Már 2010 óta ismerjük egymást. Egy barátomon és producertársamon, Tom Zickleren keresztül ismerkedtem meg Marlene-vel. Évek óta ugyanabba a baráti társaságba jártunk, különböző rendezvényeken is találkoztunk. Most jött el a megfelelő időpont a kettőnk számára.

– nyilatkozta Til Schweiger, aki 1995-ben kötötte első házasságát, amelyből négy gyermek született: Emma (12), Luna (18), Lilli (17) és Valentin (20). A házaspár 2005-ben különvált, de csak 2014-ben váltak el hivatalosan. 2011 és 2013 között a színész a fotómodell Svenja Holtmann-nal járt, de úgy tűnik, két év után ismét rátalált a szerelem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek