Starity

Dalpremier: Tarja Turunen – No Bitter End

2015. október 19. 07:07   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2016-ra várható új rock albumáról adott elő egy számot a Dél-Amerikában koncertező finn énekesnő.

hirdetés
Dalpremier: Tarja Turunen – No Bitter End
Fotó: Tarja Turunen / Facebook

Ahogy azt legutóbbi magyarországi látogatása során is elárulta a Finnország Hangjának választott énekesnő, 2016-ban új rock albummal jelentkezik, amiről egy számot elő is adott a brazil közönségnek No Bitter End címmel.

Tarja 2013-ban dobta piacra Colours In The Dark című lemezét, aminek világkörüli turnéja idén novemberben ér véget. Az énekesnőtől nem meglepő fordulat, hogy beépít setlistjébe új dalt, előző lemezének a 2011-es What Lies Beneath albumnak a turnéján is bemutatta a Colours In The Dark lemez két dalát (Into The Sun és Never Enough) , amit Act I című első szólól DVD-jén is rögzített még 2012-ben.

Az album  2016-ra várható és mint minden lemezén, ezen is hallhatunk majd egy átdolgozást, ez pedig az 1965-ös Bond-film nevét is viselő Goldfinger című szám, amit eredetileg Sharley Bassey énekelt fel. Egyelőre az album címét még nem árulta el az énekesnő, egy interjúban viszont arra a kérdésre, hogy az új albumon helyet kap-e egy duett Sharon den Adellel, Tarja csak annyit mondott: elképzelhető, hogy a jövőben még dolgoznak együtt, ugyan is mindketten nagyon élvezték a közös munkát amit a Within Temptation 2014-es Hydra lemezére készítettek, a Paradise (What About Us?) című dalt. Így hát azoknak, akiknek tetszett a szimfónikus metal két meghatározó alakjának közös száma, reménykedhet újabb kollaborációban, Tarja ezt sem zárta ki.

De a rajongóknak nem kell sokat várniuk, a lemezkészítés mellett az egykori Nightwish-énekesnő idén nem csak Finnországban tartja meg szokásos karácsonyi turnéját, hanem Európa több országába is ellátogat legújabb klasszikus lemezével, az Ave Maria – En Plein Airrel.

A dalt egy rajongó töltötte fel Facebookjára, íme:

 

Tarja em Recife: Um ESPETÁCULO!❤️[Segue No bitter end full]-Show começa com The Phantom of the Opera;-Música do próximo álbum, chamada "No bitter end", ainda tento digerir;-Goldfinger, será um dos melhores covers;-Tarja ainda não aposentou a saia vermelha;-Acreditem, rolou Slaying the Dreamer;-Percebi que a Tarja tá com a barriga beeeem grandinha. Começando achar que Naomi terá companhia em breve..Foi um show bem divertido, com o público reagindo bastante.

Szerző: Jarmeson Todd, 2015. október 17.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek