Starity

Adele négy év után vadonatúj dallal tér vissza

2015. október 20. 07:07   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adele minden bizonnyal beírta magát a zeneipar történelmébe 2011-ben kiadott 21 című albumával. Immár több mint négy éve, hogy az aranytorkú énekesnő visszavonult, de a várakozásnak most vége. Adele visszatért!

hirdetés
Adele négy év után vadonatúj dallal tér vissza

Vasárnap az Egyesült Királyságban tévézők minden bizonnyal sokkot kaptak, amikor a brit X-Faktor adása közben a reklámszünetben Adele tűnt fel. Nos, nem káprázott a szemük, hiszen valóban a Grammy-, Oscar- és Golden Globe-díjas énekesnő volt az, és vadonatúj dalából mutatott meg egy fél perces részletet.

A 30 másodperces előzetesben a brit énekesnő ismét megmutatta legmélyebb gondolatait és érzéseit egy zongora mellett kísérve. A komor és sötét hangzáshoz csupán a dalszöveg volt látható a képernyőkön, amit sokan fel is vettek telefonjaikkal és azonnal elterjesztették a világhálón.

Adele előző albuma, a 21, a világ egyik legsikeresebb albumává lőtte ki magát mára, csak az Egyesült Államokban több mint 11 millió példányban kelt el, az Egyesült Királyságban pedig minden eddigi rekordot megdöntött és jelenleg ő a szigetország egyik legsikeresebb előadója.

A Billboard információi szerint az új album – ami ha minden igaz a 25 címet kapta –, november 20-án érkezik, de ezt sem az énekesnő, sem a kiadó nem erősítette még meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek