Starity

Taylor Kinney egy focicsapatra való gyereket szeretne Lady Gagától

2015. október 20. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész tegnap volt a HuffPost Live vendége, ahol a Rock the Kasbah-beli szerepéről és az Anyaszörnyhöz fűződő kapcsolatáról mesélt.

hirdetés

Igen, persze. Egy csokorra való testvérem van, nagy családban nőttem fel, és én is ilyet akarok

– vallotta a 34 éves színész, és azt is elárulta, hogy egy focicsapatra való gyereket szeretne jövendőbeli feleségétől, majd a témától a karrier felé visszakanyarodva bevallotta, hogy ő segített az énekesnőnek felkészülni az Amerikai Horror Story-ban kapott szerepére.

A sztárpár egyébként 2011-ben ismerkedett meg Gaga Yoü And I című dalának klipforgatásán, amikor egy napon belül elcsattant köztük az első csók és az első pofon is. A történtekről így mesélt egy korábbi interjújában a színész:

Emlékszem, egyszer csak odaléptem hozzá, és megcsókoltam, amire ő egyáltalán nem számított, így pofon vágott. A jelenetet persze kivágták. Furcsa volt az egész. Aztán amikor legközelebb megcsókoltam, már nem pofozott fel, és persze azóta sem.

Taylor Valentin-napon kérte meg az énekesnő kezét, és bár sokan faggatják őket a hogyan továbbról, nemrégiben nyilvánosságra hozták, hogy egyelőre még nem tűzték ki esküvőjük dátumát, ugyanis mindketten gőzerővel dolgoznak. A menyegző után azonban vélhetően már a babaprojekt lesz a fontosabb nekik, hiszen lassan az Anyaszörny is a harmadik x-be lép, és ha valóban egy focicsapatra való csemetét szeretnének, jobb, ha igyekszenek, hiszen ők is tudják, hogy ketyeg a biológiai órájuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek