Starity

Soma új korszakot kezd

2015. október 20. 11:11   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több, mint tíz évnyi intenzív spirituális lélekvezetés után Soma Mamagésa mérsékli ezt a fajta munkáját, hogy visszatérjen a zenéhez, a humorhoz és a játékhoz. A megújuláshoz, életmódváltáshoz vezető út egyik első állomása a Készhelyzet stúdiója volt, ahol a házigazda, Hajós András egy teljesen váratlan szituációba hozta Somát.

hirdetés
Soma új korszakot kezd

A művésznő olyan hihetetlen energiával vetette bele magát a Comedy Central műsorának pikáns jelenetébe, hogy még az improvizációhoz szokott színészeket is meghökkentette. Soma úgy érzi, ideje változtatnia az életén: kilencedik könyve megírása után döbbent rá, hogy megtelt a lelke.

Akkor van sok energiánk, ha olyasmit csinálunk, ami lelkesít. Telítődtem a pszichológiai tanulmányokkal, kurzusokkal és a problémákkal. Hihetetlen tőkét halmoztam fel: a munkám során millió emberi történetet gyűjtöttem össze, kb. 4000 levélre válaszoltam és több mint 1000 nőt hallgattam meg személyesen. Ezeket a tapasztalatokat szeretném játékosan felhasználni, itt az ideje valami újnak és frissnek

– mesélte művésznő. Hogy pontosan mire készül, azt Soma még nem árulja el, ám a zenéhez és a humorhoz biztosan köze lesz. Új zenekarában a VANAVAN-nal nyáron debütált, már elkezdődtek a stúdiófelvételek is. 

Az új életbe kiválóan beleillik az a kihívás, amire a Készhelyzetben kapott felkérést. A Comedy Central új műsorában a meghívott vendégek is, mint Soma, egyik pillanatról a másikra egy idegen helyzetben és ruhában találják magukat: csak rajtuk múlik, hogy merre viszik el a történetet.

Amikor felhívtak, hogy szeretném-e kipróbálni a Készhelyzetet, azt válaszoltam, hogy pont egy ilyen váltásban vagyok, ha lehetne hármat kívánni, biztosan azt kérném, legyen több játék az életünkben. Hatalmas energiával vetettem bele magam a jelenetbe, flow-ban csináltam végig a felvételt! Olyannyira, hogy szerintem a jelenetben bent álló színész kicsit meg is szeppent amikor beléptem!

– mesélte nevetve Soma, aki a hétfő esténként látható műsor szerelem témakörű blokkjában kapott helyet, pongyolában, egy igazán pikáns szituációba kóstolhatott bele. „Amíg bevonzom az ilyen témájú felkéréseket, addig nem vagyok öreg” – mondta Soma. 

Hogy pontosan milyen szerepet játszott és milyen váratlan szituációba keveredett Soma Mamagésa, kiderül a Készhelyzet második adásából, hétfőn 21:30-kor!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek