Starity

Szerelmi kisokos Taylor Swifttől

2015. október 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke szépség jó néhány párkapcsolaton túl van már, így érdemes megfogadni a tanácsait, melyeket most összegyűjtöttünk nektek.

hirdetés

1. Úgy hiszem, minden lány arról álmodik, hogy megtalálja a neki való rosszfiút a jó időben, amikor ő már nem akar többé rossz lenni.

Tanulság: Hiába töltöd azzal az életed, hogy megpróbálsz megváltoztatni valakit, nem fogsz sikerrel járni. Ha valaki rossz, nem fog a kedvedért megváltozni.

2. Az emberek szívesen hallgatnak zenét, ha kapcsolatban vannak, de nem feltétlenül van szükségük rá. Zenére akkor van szükséged, amikor hiányzik neked valaki, ha neheztelsz valakire, ha felejteni akarsz, vagy ha próbálod feldolgozni mindazt, ami veled történt.

Tanulság: Nem szégyen, ha egy-egy dal hallatán elgyengülsz, hiszen ez annak a jele, hogy mély érzéseket táplálsz valaki iránt, aki sokat jelent(ett) neked. 

3. Nem értem, mi szükség lehet egy kapcsolatban szünetre, térre vagy arra, hogy megcsald a másikat. Egy kapcsolat tudatos dolog, amit a józan ész határoz meg.

Tanulság: Ha úgy érzed, már nem klappolnak a dolgaitok, és azon veszed észre magad, hogy egyre többet gondolsz arra, milyen lenne nélküle, akkor ne vágd át! Mondd el neki, hogy megváltoztak az érzéseid, és törekedj arra, hogy békességben váljatok el egymástól!

4. A tündérmesékben könnyű felismerni a rosszfiúkat, mert mindig fekete köpenyt viselnek, és már az elején tudod róluk, hogy rosszak. Aztán felnősz, és rájössz, hogy a herceget viszont nagyon nehéz lesz megtalálni, mert a rosszfiúk nem viselnek fekete köpenyt, hanem viccesek, megnevettetnek és klassz a hajuk, ezáltal nem tudod megkülönböztetni őket a jóktól.

Tanulság: Járj nyitott szemmel, tedd félre az előítéleteidet, és ne az első benyomás alapján dönts, hiszen lehet, hogy valaki elsőre túlságosan zárkózottnak tűnik, de valójában csak azért nyílik meg nehezen, mert túl sokat/nagyot csalódott korábban.

5. Amikor hiányzik valaki, olyan, mintha az idő lelassulna; viszont amikor szerelmes vagy, olyan gyorsan történik minden, hogy szinte észre sem veszed.

Tanulság: Tanuld meg értékelni az élet apró örömeit, élj a pillanatnak, és ne szomorkodj az idő múlása miatt!

6. A legjobb, amit tehetsz, ha őszinte és valóságos maradsz a fiúkhoz, ezáltal könnyebb megismernetek egymást. A legokosabb pedig, ha eldöntöd: nem űzöl semmiféle játékot, mert ezzel leegyszerűsíted a dolgokat. Ha még így is átvág és összetöri a szíved, akkor biztos lehetsz benne, hogy meg sem érdemelt.

Tanulság: Nincs szükség semmiféle fortélyokra és praktikákra ahhoz, hogy magadba bolondíts valakit. Ha már az elejétől őszinte vagy, nyert ügyed van, hiszen önmagadért, és nem egy, a külvilág felé nyújtott képért szeret téged a kiszemelted.

7. A fiúk az életed részei lehetnek, de ne hagyd, hogy ők uralják az életedet! Élhetnek a világodban, de ne ők legyenek a világod középpontjai! A megfelelő srácok számára ugyanis nagyon vonzó, ha erős vagy és független, és tudod magadról, hogy ki is vagy.

Tanulság: Ne függj másoktól, tanulj meg egyedül is boldog lenni és szeresd önmagad! 

8. Amikor elképzelem a férfit, aki mellett kikötök végül, nem gondolok arra, hogy mi lesz a foglalkozása, vagy hogy hogyan néz ki. Az érzést képzelem el, azt, hogy hogyan érzek, amikor a közelemben van.

Tanulság: Ne a külsejük, a foglalkozásuk vagy a pénztárcájuk alapján ítéld meg az embereket! Ismerd meg őket, hagyd, hogy nyomot hagyjanak a lelkeden, és az alapján döntsd el, hogy érdemesek-e a figyelmedre!

9. Őrízni a szíved, és megvédeni a méltóságod kicsit fontosabb, mint tisztázni azokat a érzéseidet, melyeket olyasvalaki iránt táplálsz, aki háromszavas sms-ekben válaszol neked.

Tanulság: Ha valaki nyilvánvalóan nem fordít rád kellő figyelmet, akkor nem akar téged igazán, így nem érdemes megaláznod magad azzal, hogy tepersz utána. Akinek fontos vagy, aki veled akar lenni, az mindenképpen keresni fog.

10. Szerintem nem bűn olyasvalakit szeretni, akiről tudod, hogy nem az Igazi.

Tanulság: Attól még, hogy valaki nem az Igazi, még lehet köztetek mélyebb érzelem. Ha már tisztában vagy azzal, milyen érzéseket táplálsz iránta, oszd meg vele ezeket, és ne áltasd a szerelmeddel, hiszen tévesen reménykedik. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek