Starity

Ilyen cuki Kelly Rowland kisfia

2015. október 21. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő ritkán enged bepillantást a magánéletébe, ezúttal azonban mégis megmutatta 11 hónapos kisfiát, Titant.

hirdetés

Titan Jewell Witherspoon ugyan majd csak november 4-én ünnepli első születésnapját, ám fiatal kora ellenére is szembetűnő, mennyire hasonlít gyönyörű édesanyjára, Kelly Rowlandre. Az énekesnő az Instagramon mutatta meg a szeme fényét már a Halloweenre készülő tökfesztiválon készült képekkel.

Kelly egyébként 2011 óta alkot egy párt menedzserével, Tim Witherspoonnal, akinek 2014 májusában Costa Ricán mondta ki a boldogító igent. A pár azóta is nagyon boldog, igyekszenek minél több időt hármasban tölteni kisbabájukkal, ám az énekesnő elmondása szerint egyelőre nem terveznek kistestvért Titannak.

Egyelőre nem szeretnénk újabb kisbabát. Már majdnem visszanyertem a szülés előtti alakomat, és szeretném meg is tartani az elkövetkező három évben. Mindenféleképpen szeretném egy öcsikével vagy húgocskával megajándékozni Titant, de még nem most

– vallotta az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy a férje és a fia a legjobb dolog az életében, ami csak történhetett vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek