Starity

Lily Allen új házat vett

2010. szeptember 23. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A terhes popsztár – aki nemrég döntött úgy, hogy elköltözik Londoni lakásából, mert szerinte ez nem jó a gyermekneveléshez – új házat vett, méghozzá nem is kis értékben.

hirdetés
Lily Allen új házat vett

A ház Cotswoldban van, nem messze Lily Allen édesapjának gloucestershire-i otthonától. A hat hálószobával rendelkező lakást egy műemlékvédelmi szervezet birtoka veszi körül.

Lily és családja gondolkoznak azon, hogy egy krikettpályát is felépítenek. Ez egy igazi vendégváró-villa, hiszen 6 hálószoba és 5 fürdőszoba van benne. A házhoz tartozik még 3 fogadóház, melyekben szintén van 3 hálószoba. Egy igazi 17. századbeli remekmű Painswick közelében.

Az épület 1991-ben lett felújítva, de maradtak benne a 16–17. századból is dolgok, mint például számos kandalló, gerendák, kő-, és fényezett fapadló. Az otthonhoz tartozik még egy gyönyörű kert is, amit főként a vadvirágrétek, rózsa-, és vízkert jellemez.

Egy szóvívő az ingatlanügynökségnél megerősítette, hogy Lily vette meg a vidéki házat jegyesével, Sam Cooperrel. A házba 2011. februárjában szeretnének beköltözni Lilyék, hiszen akkor születik meg közös gyermekük Sammel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek