Starity

Kisfiúnak adott életet Pirner Alma

2015. október 25. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rúdtáncbajnoknő október 20-án szülte meg kisfiát, aki az Alen nevet kapta. A baba 3770 grammal és 56 centiméterrel jött a világra, melyet édesanyja közölt a hivatalos oldalán.

hirdetés

Pirner Alma október 20-án osztotta meg a világgal Facebook-oldalán, hogy végre édasányává vált. Gyermekét majdnem egy héttel túlhordta, de minden gond nélkül megérkezett várva várt kisfia, aki az Alen nevet kapta.

A baba pont szülei házasságának első és megismerkedésük második évfordulóján született. Alma földöntúli mámorban úszik és a következőket posztolta hivatalos oldalára:

Pont 2 éve találkoztunk... a semmiből jöttél, váratlanul, amikor nem is számítottam rád. Életem legnehezebb időszakában, amikor azt hittem, már soha többé nem leszek szerelmes. Visszaadtad a hitem benne, és rá egy évre a feleséged lettem. Mégegy évre rá pedig megszületett ő, és család lettünk. Azt hiszem, ennél tökéletesebb ajándékot nem adhatnánk egymásnak. Az érzés, ami a szívemben van, leírhatatlan.

Fotó: Pirner Alma / Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek