Starity

Meglepő az X-faktor zsűrije

2010. szeptember 23. 13:01   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre nő a feszültség a két nagy kereskedelmi csatorna közt, hála az X-faktornak és a Megasztárnak. Vízvárdy Bence, a Megasztár producere nem rejtette véka alá véleményét. Szerinte a Megasztár 6 már most bőven meg van alapozva, az X-faktor zsűrijétől pedig még nem hallott érdemi véleményt.

hirdetés
Meglepő az X-faktor zsűrije

Az X-faktor nézettségben hétről hétre veri a Megasztárt. Szombaton a TV2 élő adással próbálja meg elorozni a várva várt nézettséget; míg az X-faktorban még csak most jönnek az elődöntőféle válogatók, ahol is a 150 versenyzőből az este végére már csak 50-en maradnak. Ezeket az adásokat még nyár közepén vették fel, és ha minden igaz, két hét múlva az X-faktor is élőben hódít; azonban Vízvárdy Bence egy cseppet sem aggódik.

„Mi már túl voltunk négy magasan piacvezető castingepizódon, amikor versenytársunk beszállt a ringbe. Ez egy hosszú út, aminek még az elején járunk.” – mondja.

Az X-faktor szakmai zsűrijéről is van véleménye: „Meglepett a zsűri összeállítása. Ha én ilyen névsorral állítottam volna be a progamigazgatómhoz, nem vett vona komolyan. Az igazán megdöbbentő viszont az, hogy a mentorok közt van olyan valódi szakmai nagyság, aki fenntartás nélkül játssza a külföldi verziókból ismert, forgatókönyvekben előre megírt szerepét. Kár, hogy eddig még alig hallottam érdemi véleménynyilvánítást a szájukból.”

Sőt, Vízvárdy szerint idővel biztos lesz Megasztár 6 is, mivel szerinte folyamatosan nőnek fel az újabb generációk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek