Starity

Demi Lovato ejtette Adam Lambertöt

2015. október 25. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato hamarosan világ körüli turnéra megy, amire csatlakozott volna hozzá Adam Lambert. Ez a terv azonban az utolsó pillanatban megváltozott.

hirdetés
Demi Lovato ejtette Adam Lambertöt
Fotó: AdamLambertTV

Adam Lambert világ körüli turnéra indult volna Demi Lovatóval jövőre az USA-ban. A két sztár, egyben jó barát, minden részletről megegyezett már, beleértve a világítást, műsoridőt és fizetést, amikor Demi menedzsere előállt egy ötlettel, hogy Nick Jonas csatlakozzon inkább a Confident énekeséhez.

A két volt Disney-üdvöske egy menedzsercég alatt fut, így nem olyan meglepő az elképzelés. Nick jelenleg nagyon felkapott, még sincs saját turnéja, ezért tökéletes platform lehet a Stay Strong előadója, aki végül régi barátja és üzlettársa mellett tette le a voksát.

A TMZ szerint Lambert méltóan ki volt akadva a döntése végett, rendkívül unprofesszionálisnak és etikátlannak titulálva Demi-t, így feltételezhetően a barátságuk véget ért. Erről azonban szó sincs, mindkét fél tagadta a pletykákat.

Lambert a maga részéről megerősítette, hogy a turné híre igaz volt, de állítása szerint abszolút nem neheztel és megérti Lovato döntését. A cikk után nem sokkal trendelni kezdett a »We Love You Adam Lambert«, avagy »Szeretünk Adam Lambert« hashtag, hogy a rajongók és az olvasók támogatásukat fejezzék ki a felszarvazott énekes felé, aki azonban csillapította a kedélyeket, és megköszönte a kedves szavakat:

Aww, nagyon szeretlek én is titeket. Ennek ellenére nincs semmi konfliktus Demi Lovato, Nick Jonas és köztem. Az üzleti tárgyalások bonyolultak – miért törődünk egyáltalán a pletykákkal?

– utalt egyben Rumors című dalára, ami a The Original High nagylemezén kapott helyet. Nem sokkal később Demi Lovato is megszólalt az üggyel kapcsolatban:

Csak, hogy megmutassam mennyire szavahihető a TMZ: nagyon szeretlek Adam Lambert!

Úgy látszik, a két sztárnak felnőtt módjára sikerült megbeszélnie a problémát, és egyik fél sem kíván szókaratéba belemenni mikroblogján. Ezzel párhuzamban azonban felröppent az a hír, hogy Lambert Selena Gomezzel indul turnéra, amiről egyelőre egyik fél sem kívánt nyilatkozni. Annyi biztos, hogy Lambert megosztotta Gomez Survivors című slágerét közösségi oldalán, támogatását kifejezve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek