Starity

Demi Lovato ejtette Adam Lambertöt

2015. október 25. 11:11   |   Szerző: Glamster

Demi Lovato hamarosan világ körüli turnéra megy, amire csatlakozott volna hozzá Adam Lambert. Ez a terv azonban az utolsó pillanatban megváltozott.

hirdetés
Demi Lovato ejtette Adam Lambertöt
Fotó: AdamLambertTV

Adam Lambert világ körüli turnéra indult volna Demi Lovatóval jövőre az USA-ban. A két sztár, egyben jó barát, minden részletről megegyezett már, beleértve a világítást, műsoridőt és fizetést, amikor Demi menedzsere előállt egy ötlettel, hogy Nick Jonas csatlakozzon inkább a Confident énekeséhez.

A két volt Disney-üdvöske egy menedzsercég alatt fut, így nem olyan meglepő az elképzelés. Nick jelenleg nagyon felkapott, még sincs saját turnéja, ezért tökéletes platform lehet a Stay Strong előadója, aki végül régi barátja és üzlettársa mellett tette le a voksát.

A TMZ szerint Lambert méltóan ki volt akadva a döntése végett, rendkívül unprofesszionálisnak és etikátlannak titulálva Demi-t, így feltételezhetően a barátságuk véget ért. Erről azonban szó sincs, mindkét fél tagadta a pletykákat.

Lambert a maga részéről megerősítette, hogy a turné híre igaz volt, de állítása szerint abszolút nem neheztel és megérti Lovato döntését. A cikk után nem sokkal trendelni kezdett a »We Love You Adam Lambert«, avagy »Szeretünk Adam Lambert« hashtag, hogy a rajongók és az olvasók támogatásukat fejezzék ki a felszarvazott énekes felé, aki azonban csillapította a kedélyeket, és megköszönte a kedves szavakat:

hirdetés

Aww, nagyon szeretlek én is titeket. Ennek ellenére nincs semmi konfliktus Demi Lovato, Nick Jonas és köztem. Az üzleti tárgyalások bonyolultak – miért törődünk egyáltalán a pletykákkal?

– utalt egyben Rumors című dalára, ami a The Original High nagylemezén kapott helyet. Nem sokkal később Demi Lovato is megszólalt az üggyel kapcsolatban:

Csak, hogy megmutassam mennyire szavahihető a TMZ: nagyon szeretlek Adam Lambert!

Úgy látszik, a két sztárnak felnőtt módjára sikerült megbeszélnie a problémát, és egyik fél sem kíván szókaratéba belemenni mikroblogján. Ezzel párhuzamban azonban felröppent az a hír, hogy Lambert Selena Gomezzel indul turnéra, amiről egyelőre egyik fél sem kívánt nyilatkozni. Annyi biztos, hogy Lambert megosztotta Gomez Survivors című slágerét közösségi oldalán, támogatását kifejezve.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek