Starity

Nicky Hilton élvezi a házaséletet

2015. október 25. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatalabbik Hilton-lány júliusban mondta ki a boldogító igent, és még mindig a Föld felett jár a boldogságtól.

hirdetés
Nicky Hilton élvezi a házaséletet

Egy szolid, ugyanakkor meghitt szertartás keretein belül esküdött örök hűséget James Rothschildnak Nicky Hilton, és bár azóta már egy táskakollekciót is piacra dobott, ideje nagy részét a férjével és közös jövőjük tervezgetésével tölti. A 32 éves szőke szépséget az E! News riportere csípte el egy rövid beszélgetés erejéig, melynek során Nicky elárulta, milyen érzés számára házasnak lenni.

Ha megtalálod az igazit, akkor remek móka és nagyon szórakoztató

– vallotta a házassággal kapcsolatos érzéseiről, és azt is elárulta, hogy az esküvő nagyban megváltoztatta a kapcsolatukat, mert mint mondja: még szorosabban kötődnek egymáshoz.

Sokkal hivatalosabbá vált a kapcsolatunk. Amikor felébredsz, és az ujjadon viselt karikagyűrűre esik a pillantásod, akkor tudatosul benned, hogy házas vagy. És amikor férj-feleségként mutatnak be titeket másoknak, az nagyon jó érzés tud lenni.

A pár egyébként 2011-ben Petra Ecclestone és James Stunt olaszországi menyegzőjén ismerkedett meg egymással, és a futó ismeretségből hamar szerelem lett, mely az azóta eltelt években egyre erősebbé vált. James 2014 augusztusában jegyezte el Nickyt, az esküvőre pedig mint említettük idén júliusban Londonban került sor a legközelebbi családtagok és barátok jelenlétében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek