Starity

Új kisfilmmel jelentkezett a Down For Whatever

2015. október 26. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban tette közzé legújabb kisfilmjét a budapesti Down For Whatever zenekar.

hirdetés
Új kisfilmmel jelentkezett a Down For Whatever
Fotó: Facebook / Down For Whatever

A négytagú budapesti modern metal formáció a napokban tette közzé lgújabb dalához, az Alienationhöz készített kisfilmjét, melynek születéséről így nyilatkozott a Diószegi Kiki vezette csapat a közösségi oldalakon:

Aki ismer minket az pontosan tudja hogy mennyire elítéljük a mai bulvármédia tömegbutító hadjáratait. Az Alienation személyes tapasztalatokból íródott és többek között a mai modern zenei kultúrában érezhető tömeggyártás ellen szól. Elegünk van a sekélyes, semmitmondó műsorokból és az emellett kampányoló kereskedelmi csatornákból! Ne mondják meg, hogy mit csináljunk, és kik legyünk! Nem kérünk a hazugságokból, a birkaszellemből, a látszat sikerekből és a „délibáb hősökből”! Ez a szám hozzátok, rólatok és rólunk szól! Mi nem állunk be semmilyen sorba; mi az egyediséget, az önkifejezést és a valódi értékeket keressük ebben a mai széteső, közönyös társadalomban!

A srácok egyébként már túl is vannak az első teltházas koncertjükön, melyre a Dürer Kertben került sor múlt hétvégén olyan zenekarok társaságában, mint az AWS, a Nova Prospect és a The Winter Totem.

A rajongók november 6-án találkozhatnak legközelebb a srácokkal a KVLT-ban, ahol olyan csapatokat kísérnek majd, mint a Claps for Caroline, a Marauders, a The Tumor Called Marla – többek között.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek