Starity

Király Viktor továbbjutott a Voice-ban

2015. október 27. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joggal lehetünk büszkék Viktorra, hiszen amellett, hogy az amerikaiak egyik legnagyobb kedvencévé vált, továbbra is bizonyíthat a Voice színpadán – még közelebb kerülve a régóta áhított világhírnévhez.

hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Wikipedia egyik szócikkében azt jósolták, hogy Király Viktor esik majd ki a Voice következő adásában, méghozzá Jordan Smith-szel szemben. A megmérettetés során mindkét fél fantasztikus előadást nyújtott, így a zsűrinek nem volt könnyű dolga, ám a korábbi találgatás bejött: Viktor és Jordan közös mentora, Adam Levine utóbbit hozta ki nyertesnek.

Szerencsére Viktornak sem volt oka szomorkodni, ugyanis amint lehetőség adódott, Gwen Stefani lecsapott rá, így átkerült az ő csapatába. A kulisszák mögött forgatott kisfilmben pedig Viktor édesapja viccesen megjegyezte, mintegy vigasztalásképp, hogy Gwen amúgy is jobban néz ki, mint Adam.

Jó reggelt nektek Magyarországon, jó éjszakát itt Amerikában! Szeretném mégegyszer, mielőtt lefekszek, megköszönni, hogy mellettem vagytok. Eddig is nehéz volt, de most még nehezebb lesz és minden segítségre van szükségem. De tudom, hogy ha összetartunk, akkor bármire vagyunk képesek!

– mondott köszönetet Viktor a Facebookon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek