Starity

Meglepő titkáról rántotta le a leplet Rita Ora

2015. október 27. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megjelenő életrajzi könyvében, a Hot Right Now-ban mesélt élete egyik meghatározó élményéről az énekesnő.

hirdetés
Meglepő titkáról rántotta le a leplet Rita Ora
Fotó: Rimmel London

14 éves voltam az első párkapcsolatom idején. A srác olyan 26 év körüli volt, és ne felejtsük el, hogy előtte nem jártam még senkivel. Nagyon új voltam még ebben a kapcsolatosdiban

– elevenítette fel emlékeit a most 24 éves Rita Ora, aki egyáltalán nem szégyelli, hogy fiatalkorúként egy felnőtt férfival folytatott viszonyt, mi több, még büszkén viccelődött a témával kapcsolatosan egy korábbi interjújában: Ez gyerekbántalmzás, nem igaz?

Nem tudom elmondani, milyen magabiztossággal töltött el az, hogy felkeltettem egy férfi figyelmét. Szexinek éreztem magam azáltal, hogy kivívtam a tiszteletét és figyelt is rám. Tudom, hogy mindez csak azért volt, mert le akart feküdni velem. Jó érzés volt, hogy belémszeretett egy felnőtt férfi

– vallotta az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy nem hibáztatható a férfi, amiért megkívánta őt, hiszen idősebbnek nézett ki a koránál, mivel erősen festette magát és kihívóan öltözködött.

Rövid topokat hordtam, vörös rúzst használtam és a hajamat is folyton szőkítettem. Anyukámat nagyon kiborítottam ezzel, mindig azt kérdezgette, mi a fenét csinálok. Azt hiszem, azért lett ilyen őrült az öltözködési stílusom, azért szeretem a nem mindennapi ruhákat, mert anyukám mindig is hagyta, hogy a nekem tetsző módon fejezzem ki magam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek