Starity

Hajléktalanokon segít Richard Gere

2015. október 27. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Time Out Of Mind című drámája hozta igazán közel a több ezreket, ha nem milliókat érintő kérdéshez.

hirdetés
Hajléktalanokon segít Richard Gere

A Golden Globe-díjas Richard Gere-ről a Time Out Of Mind forgatási szünetében készült egy kép, melyen hajléktalan öltözetben ücsörög New York utcáin, a felvétel pedig nemrégiben az egész világhálót felbolygatta. Kétségtelen, hogy a szerep és vele együtt a film mondanivalója is nagyon közel áll a 66 éves színész szívéhez, melyről kolléganője, Jena Malone Facebook-oldalán keresztül nyilatkozott.

Helló, itt Richard Gere! Nagyon meglepett, amikor a múlt héten felfedeztem, hogy valaki közzétett egy rajongói Facebook-oldalon egy képet rólam, amin hajléktalanként tengődöm New York utcáin. A felvétel 1.6 millió lájkot gyűjtött be és félmillióan osztották meg. Bár a kép mögött álló történet fiktív, úgy tűnik, valami fontosat mégis megérintett az emberekben. Szeretném megtudni, hogy pontosan mit, és úgy hiszem, hogy összefogással tehetünk valami jót és jelentőségteljeset hontalan testvéreinkért

– olvashatóak a színész sorai a közösségi oldalon.

Az ominózus kép, mely bejárta a világhálót (Fotó: Facebook / Jena Malone)

Richardnak egyébként főleg azután lett szívügye a hajléktalan kérdés, hogy szerepelt a fent említett filmben, melyben a mentális betegséggel küzdő hontalan George-ot alakítja. A 120 perces alkotás történeti középpontjában az áll, hogy George összebarátkozik egy Dixon nevű férfival (Ben Vereen), aki megpróbálja helyrehozni elhidegült kapcsolatát lányával, Maggie-vel (Jena Malone).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek