Starity

Hajléktalanokon segít Richard Gere

2015. október 27. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

A Time Out Of Mind című drámája hozta igazán közel a több ezreket, ha nem milliókat érintő kérdéshez.

hirdetés
Hajléktalanokon segít Richard Gere

A Golden Globe-díjas Richard Gere-ről a Time Out Of Mind forgatási szünetében készült egy kép, melyen hajléktalan öltözetben ücsörög New York utcáin, a felvétel pedig nemrégiben az egész világhálót felbolygatta. Kétségtelen, hogy a szerep és vele együtt a film mondanivalója is nagyon közel áll a 66 éves színész szívéhez, melyről kolléganője, Jena Malone Facebook-oldalán keresztül nyilatkozott.

Helló, itt Richard Gere! Nagyon meglepett, amikor a múlt héten felfedeztem, hogy valaki közzétett egy rajongói Facebook-oldalon egy képet rólam, amin hajléktalanként tengődöm New York utcáin. A felvétel 1.6 millió lájkot gyűjtött be és félmillióan osztották meg. Bár a kép mögött álló történet fiktív, úgy tűnik, valami fontosat mégis megérintett az emberekben. Szeretném megtudni, hogy pontosan mit, és úgy hiszem, hogy összefogással tehetünk valami jót és jelentőségteljeset hontalan testvéreinkért

hirdetés

– olvashatóak a színész sorai a közösségi oldalon.

Az ominózus kép, mely bejárta a világhálót (Fotó: Facebook / Jena Malone)

Richardnak egyébként főleg azután lett szívügye a hajléktalan kérdés, hogy szerepelt a fent említett filmben, melyben a mentális betegséggel küzdő hontalan George-ot alakítja. A 120 perces alkotás történeti középpontjában az áll, hogy George összebarátkozik egy Dixon nevű férfival (Ben Vereen), aki megpróbálja helyrehozni elhidegült kapcsolatát lányával, Maggie-vel (Jena Malone).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek