Starity

Koldusbotra jutott Győzike - klippremier

2015. október 28. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb kisfilmmel botránkoztatta meg az internetezőket Győzike, ugyanis a Nincs szerencsém után újabb dalt dolgozott fel, amelyben egy hajléktalan szerepébe bújik.

hirdetés
Koldusbotra jutott Győzike - klippremier
Fotó: Facebook / Gáspár Győző

Néhány órával ezelőtt került fel a YouTube-ra Győzike legújabb kisfilmje, melyet az A csitári hegyek alatt című népdal feldolgozásához forgatott. A videoklip az előzőhöz képest meglepően igényesre sikerült, viszont a magyar nóta keverése az elektromos hangzásvilággal egyenesen bulibárós magaslatokba emeli a művet. Nem gondoljuk, hogy ez is akkora sláger lesz, főleg, hogy kiverte a biztosítékot az internetezőknél az, hogy autotune-nal próbálták feljavítani a showman hangját – hogy mekkora sikerrel, azt mindenki döntse el, miután meghallgatta.

Azt nem tudni, mennyire veszi komolyan Győzike az újraéleszteni kívánt zenei karrierjét, ám a fent említett videót az év botrány videoklipje szavakkal emlegeti a Facebookon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek