Starity

Klippremier: Epica - Unchain Utopia

2015. október 29. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelent meg a holland Epica The Quantum Enigma névre hallgató nagylemeze, mely kislemezes dalához tegnap egy hivatalos élőfelvételes kisfilm dukált.

hirdetés
Klippremier: Epica - Unchain Utopia
Fotó: Epica / Facebook

Tavaly jelent meg a szimfonikus metalt játszó holland Epica legújabb nagylemeze, amely a The Quantum Enigma elnevezést kapta. A lemezt az Unchain Utopia nevezetű dal harangozta be, amelyhez egy nagyon látványos és érdekes dalszöveges kisfilmet is készített a Simone Simons-vezette banda.

A minap az együttes ugyanezen dalhoz osztott meg Facebook-oldalán egy live klipet, amely az idei teltházas brüsszeli fellépésükön került rögzítésre. A klip Jens De Vos és a Panda Productions által lett felvéve, a dal keverésével pedig a már jólismert Joost van der Broek foglakozott.

Tegnap azt is nyilvánosságra hozták, hogy az a megtiszteltetés érte őket, hogy az Epic Metal Feszten a Sepultura társaságában léphetnek a nagyérdemű színe elé, ugyanis a thrash/death metalt játszó brazil zenekar 30 éves évfordulóját fogja ünnepelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek