Starity

Reese Witherspoon az év nője

2015. október 29. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immár 25 éve választja meg az év nőjét a Glamour magazin, idén pedig nem kisebb személyre, mint a Doktor szöszi megtestesítőjére esett a választás.

hirdetés

Fotó: Glamour Magazine (Tom Munro)

Visszafogottan mosolyog a Glamour magazin legfrissebb száma címlapján Reese Witherspoon, akit 2015 nőjének választott a világszerte népszerű női magazin. A megtisztelő címet november 9-én kapja meg hivatalosan is a színésznő, ugyanis az Empire State Building e neves alkalommal rózsaszínbe öltözik, és New York polgármesetre, Bill de Blasio hivatalosan is az év nője napjának szenteli november 9-ét a Glamour főszerkesztőjével, Cindi Leive-vel karöltve.

Jó néhány sikerélmény áll mögöttem, és nemcsak a lányomért, hanem általában a nőkért is felelősnek érzem magam, ugyanis szeretném, ha több lehetőség állna a gyengébbik nem rendelkezésére. Különböző etnikumú és gazdasági háttérrel rendelkező nők vagyunk, mi képviseljük a társadalom 50%-át

– nyilatkozta a kinevezés kapcsán a 39 éves szőkeség, aki olyan nők elől happolta el a megtisztelő címet, mint Victoria Beckham, Elizabeth Holmes és Cecile Richards; ugyanakkor meg is osztja azt Misty Copeland balerinával és Caityn Jennerrel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek