Starity

Hailey Baldwin Luke Hemmingsszel randizik?

2015. október 30. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A New Yorkban található olasz étteremben, a Ciprianiban költötte el vacsoráját a páros, távozásukkor pedig lencsevégre kapták őket a lesifotósok.

hirdetés
Hailey Baldwin Luke Hemmingsszel randizik?

A rajongók okkal reménykednek, hogy Hailey Baldwin és a 5 Seconds Of Summer éléről ismert Luke Hemmings egy párt alkot, hiszen a fiatalok sok időt töltenek egymás társaságában – legutóbb pedig mint említettük, közös vacsorájukon csípték el őket a fotósok. 

A kettejükről készült képek egyikét ide kattintva tekintheted meg.

És bár sokan drukkolnak a párnak, egy benfenntes szerint hiába reménykedünk abban, hogy egymás mellett találnak rá a boldogságra, ugyanis régóta jó barátok, de ennél több nincs köztük.

Kizárólag baráti kapcsolat van közöttük. Hailey-nek volt néhány közös projektje a srácokkal korábban, de a romantika nem tartozik ezek közé. Csupán egy baráti vacsorát költöttek el együtt.

A 5SOS frontemberét egyébként Arzayleával hozták szóba legutóbb, a pletykáknak pedig alapja is volt, ugyanis kéz a kézben kapták lencsevégre a párt, és csókváltásukkor is lebuktak, ám azóta sem hozták nyilvánosságra, milyen jellegű kapcsolat van köztük. A modellt viszont Justin Bieberrel boronálták össze legutóbb, ám akkor is kiderült, hogy csak egy szoros barátságról van szó, melyről így nyilatkozott a szőkeség:

Justinnal csak barátok vagyunk, 13 éves korom óta ismerem őt. Jelenleg egy olyan szakaszát éli az életének, amikor igyekszik megváltozni, és jó irányban is halad. Szüksége van arra, hogy pozitív kisugárzású emberék vegyék körül. Én pedig igyekszem jó barátja lenni, és támogatni őt mindenben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek