Starity

Dalpremier: Sorronia - Chains

2015. november 01. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új albumáról osztott meg egy kis ízelítőt a budapesti szimfonikus-metal zenekar.

hirdetés
Dalpremier: Sorronia - Chains
Fotó: Kovács Bettina

Tegnapelőtt mutatta be legújabb dalát a magyar származású Sorronia, amely hivatalosan is a második korongjuk beharangozó tétele. A zenekar ugyanis ezen a napon ünnepelte első albumuk, a Words Of Silence megjelenését, így ennek tiszteletére meglepetésként bemutatták a rajongóknak a Chains című dalukat, amely már biztosan felkerül a jelenleg is gőzerővel készülő lemezre, melynek megjelnése még várat magára.

A Király Anna-vezette együttes pályafutása során tavaly hatalmas hírnévre tett szert már külföldön is, ugyanis rövid turnéra kísérték el a német Xandria formációt, de Finnország aranytorkú énekesnőjének, az ex-Nightwish-pacsirta, Tarja Turunennek is nagy örömmel voltak az előzenekara. Idén viszont tovább fokozták sikerüket, ugyanis júliusban a Nightwish előtt léphettek színpadra a PeCsa Music Garden szabadtéri színpadán, a finn zenekar Endless Forms Most Beautiful hazai állomásán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek