Starity

Irina Shayk lett a L'Oréal Paris reklámarca

2015. november 02. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az orosz szépséget választotta legújabb kampánya reklámarcának és nagykövetének a francia kozmetikai cég.

hirdetés

Irina Shayk büszkén jelentette be a napokban, hogy őt választotta legújabb kampánya reklámarcának a L'Oréal Paris, mely márkát korábban olyan sztárok képviselték, mint Blake LivelyJulianne Moore, Doutzen KroesKarlie Kloss és Naomi Watts – többek között.

A 29 éves orosz szupermodell az Instagramon mondott köszönetet menedzserének, Ali Kavoussinak és a márka elnökének, Cyril Chapuy-nak, amiért őt érte a megtiszteltetés, hogy egy ilyen neves céget képviselhet. 

Nagyon izgatott vagyok, és megtisztelőnek érzem, hogy csatlakozhattam a L'Oréal Paris családjához, mint a márka új nemzetközi szóvivője. Olyan sztárok sorába álltam ezzel, mint Jennifer Lopez, Julianne Moore, Eva Longoria és Jane Fonda... Mindannyian olyan ikonok, akikre mindig is felnéztem, így egy álmom vált valóra. Vannak pillanatok az életben, amiket sosem felejtünk el, így szeretném megragadni az alkalmat, hogy szívem legmélyéről mondjak köszönetet Cyril Chapuy-nak és a csodálatos L'Oréal csapatnak mindazért, amit értem tettetek, és amiért az általatok (is) képviselt márka olyan sokakat képes inspirálni. Nem is beszélve az én mindenesemről, Ali Kavoussiról... Köszönöm, amiért az első naptól kezdve harcolsz értem, és jóban-rosszban hiszel bennem

– olvashatóak Irina sorai a képmegosztón.

Fotó: Instagram / Irina Shayk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek