Starity

A legújabb karatekölyök

2010. szeptember 23. 19:07   |   Szerző: Danta

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Will Smith fiacskája a babébrjaira tör. A 12 éves srác meg is kapta első főszerepét a Karatekölyök újraforgatott változatában, és máris magasra emelte a lécet.

hirdetés
A legújabb karatekölyök

– Ismered az eredeti filmet?

– Igen, rajongója lettem. Szerintem nagyon jó – mondjuk, kicsit régi film. Pont ezt fogják majd mondani az Avatarra is 20 év múlva!

– Milyen érzés volt, hogy főszerepet kaptál ebben a filmben?

– Nehéz főszereplőnek lenni. Az időbeosztásom is minden pillanatban változott.

– Hogyan nézett ki egy napod?

– Anyám keltett 8.30-kor, 9.30-kor ki is keltem az ágyból, fogat mostam, lezuhanyoztam, ettem, végighallgattam egy jó hosszú szónoklatot apámtól a meló előtt, aztán beültem a kocsiba, és elindultam dolgozni. Majd fodrász, smink, egy kis pihenés a lakókocsimban, utána pedig forgattunk pár jelenetet. Először csak elpróbáltuk, a stáb felállította a kamerákat, aztán vissza a lakókocsiba. Amikor pedig mindent felvettünk, hazamentem, és két órán keresztül World of Warcraftoztam.

– Miért edzettél annyit a film kedvéért?

– Keménynek kellett maradnom. Olyan akarok lenni, mint Taylor Lautner. Mondjuk, ha kellene egy kaszkadőr egy új Twilight-filmbe, vagy ilyesmi, akkor mehetnék helyette. Készen vagyok az akcióra, bármikor képes lennék vérfarkassá változni!

– Hogyan jöttél ki a kínai gyerkőcökkel? Tanultatok egymástól valamit?

– Kungfuzni tanultam tőlük, én meg megtanítottam nekik angolul azt, hogy 'mizu'.

– Mi a helyzet a kínai kajával?

– Nem ettem semmi helyi ételt, amíg kint voltam, csak hamburgereken éltem. Hatalmas hamburgereken! Nem is hittem volna, hogy ennyire jók Kínában is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek