Starity

A Kardashian család tagja lett Ellen DeGeneres

2015. november 02. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ellen ezúttal a Kardashian családot parodizálta ki a maga kedves, ugyanakkor kíméletlen módján, mely még az érintetteknek is mosolyt csalt az arcára.

hirdetés

Halloween alkalmából szívesen bújnak egymás bőrébe a sztárok, idén azonban Ellen DeGeneres bizonyult a legkreatívabbnak, ugyanis műsora ünnepi adásában egy eddig ismeretlen Kardashian-lánynak, Karlának öltözött.

Fogadok, csodálkoztok azon, ki vagyok, ha nem láthattatok a Keeping Up With The Kardashians legutóbbi reklámjában. Igaz is, én vagyok a kevésbé ismert Kardashian testvér, a nevem Karla Kardashian K-val, hiszen köztudott, hogy a dupla K a mi névjegyünk

– mutatkozott be Ellen a műsor elején, melyben hosszú fekete parókában, fekete, hátul kidudorodó nadrágban és hatalmas, műmelleket közszemlére tévő felsőben látható. A műsorhoz természetesen készült egy kisfilm is, melyben újdonsült Kardashianként bohóckodik a népszerű műsorvezető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek