Starity

Új díszletet kapnak Bodolaiék

2015. november 02. 15:03   |   Szerző: TV2

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bodolaiék egy beázás miatt teljes lakásfelújításba kezdenek. A Jóban Rosszban legharsányabb családja így hosszú évek után végre egy komfortosabb, szebb otthont kap. A TV2 sikersorozatának stábja a nézők kérését figyelembe véve döntött az új Bodolai díszlet megvalósítása mellett.

hirdetés
Új díszletet kapnak Bodolaiék
Fotó: TV2

Koszos falak, csöpögő csap, idejét múlt berendezések. Ez jellemezte eddig a Bodolai család otthonát. Most azonban minden megváltozik. A Jóban Rosszban története szerint egy beázás és a leszakadó födém nyitja fel Bodolaiék szemét, ideje felújítani otthonukat. Erre pedig a családfő, az ezermester Bodolai Bandi tűnik a legalkalmasabbnak.

Jócskán tartogat meglepetéseket az átalakítási folyamat a sorozat történetében, de a valóságban sem volt egyszerű a szakemberek dolga. A forgatás zavartalansága miatt három hétig húzódtak a felújítási munkák, összességében bontással együtt hat nap alatt alakult át a Bodolai díszlet. A Jóban Rosszban alkotói a nézői nyomásnak is engedve döntöttek a változás mellett, amit a sorozat történetébe is beleírtak.

Őszinte leszek, szerintem az összes díszlet közül a miénk volt a legizgalmasabb számomra, ez tűnt nekem a legemberibbnek. Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy új díszletet kapunk, de az első gondolatom az volt, hogy nagyon fog hiányozni a régi, kis koszos Bodolai lakás. Mégiscsak itt kezdtünk forgatni, ide köt minket minden emlék, furcsa lesz új környezetben, de remélem, hogy legalább annyi időt töltünk majd itt, mint a régi falak között

– mondta Cseke Katinka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek