Starity

A The CW több sorozata is veszélyben van

2010. szeptember 23. 20:08   |   Szerző: Beba13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl, a Life Unexpected és a 90210 elég gyenge nézettségi adatokat produkált, így nem biztos, hogy a három sorozat folytatódni fog.

hirdetés
A The CW több sorozata is veszélyben van

A The CW három sorozatának is vége lehet idén. A Gossip Girl ősszel a 4. évaddal tért vissza, ami – úgy látszik – cseppet sem érdekelte annyira a nézőket, mint ahogy a készítők elvárták.

A Life Unexpected (Derült égből család) egy ismét 13 részre tervezett szériával tért vissza, de ez a sorozat sem teljesített olyan jól, mint ahogy azt a CW várta.

A 90210 már tavaly is veszélyben volt, a csatorna mégis úgy döntött, adnak neki még egy esélyt, de meglehet, hogy idén már nem kegyelmeznek neki.

A három sorozat tényleg veszélyben lehet, ugyanis felröppentek hírek arról, hogy a forgatást sem folytatják, tehát lehetséges, hogy egy sorozatnak sem fogjuk látni a befejezését.

Ez a kép bizonyítja, hogy a szériák nagy veszélyben vannak, és lehet, hogy a következő szezont már egyik sem éri meg. A The CW-nek pedig még van egy-két dobása, ugyanis a Supernatural és a Smallville csak 24-én, pénteken tér vissza.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek