Starity

10 béna csóktípus, amit ki nem állhatnak a nők

2015. november 02. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aki azt hiszi, csak jól lehet csókolni, az bizony téved. Ezúttal a gyengébbik nem által legjobban utált csóktípusokat vesszük górcső alá, és bízunk abban, hogy a férfiaknak (is) tanulságos lesz.

hirdetés
10 béna csóktípus, amit ki nem állhatnak a nők
Fotó: Pixabay

1. Túl sok nyelv

Az egyik legnagyobb technikai baki, amit ember elkövethet csókolózás során. Ismerős az érzés, amikor valaki olyan szinten a szádba mászik, hogy majd' kidobod a taccsot? A túl sok nyelv és az erőszakos technika cseppet sem izgató, sokkal inkább hervasztó.

2. Apró, csípésszerű csókok

Egy búcsúzásnál még hagyján, elviseljük, amikor eláraszt bennünket a párunk apró kis csókokkal, de amikor már századjára fordul elő, hogy véletlenül sem akarja használni a nyelvét, megkondul a fejünkben a harang: Mi lehet a baj vele?

3. A fullasztó

Nincs is lohasztóbb annál, mint amikor valaki olyan erőszakosan csókol, hogy levegőt sem kapsz, és úgy tűnik, ő még élvezi is. A jó csók titka, hogy egyaránt adunk egymásnak teret a levegővételre, hiszen ha már csókolózás közben nem találjuk a közös hangot, mik derülhetnek ki később?

4. A pornós

Persze, elhisszük mi, hogy azért néztek pornót, hogy felkészüljetek a közelgő szexuális együttlétre többek között, de ne ezen remekművekből tanuljatok meg csókolózni! Ha nem tudjátok, hogyan használjátok a nyelveteket, inkább kérdezzétek meg a partnereteket, az a biztos!

5. A döglött hal

Valamennyien találkoztunk már olyan sráccal, aki az a tipikus megalszik a tej a szájában-típus, vagyis aktívan nem veszi ki a részét a csókolózásból, csak áll tátott szájjal és várja, hogy a partnere végezze a dolgát. Jajj!

6. A vákuum

Ismerős az érzés, amikor úgy rádcuppan, hogy szinte kiszipolyozza belőled a levegőt? Na, pontosan így képzeljük el mi a dementorok csókját. Se nem érzéki, se nem kellemes, csak ürességet hagy maga után, és arra gondolunk: Akarjuk mi ezt a kapcsolatot egyáltalán?

7. A harapós

Az ajkak lágy harapdálása lehet szexi és izgató is, de tudni kell, hol a határ. Amikor azt érzed, hogy valaki úgy beléd mar, hogy kis híján elered az ajkad vére, az nem azt jelenti, hogy az illető vámpír, sokkal inkább, hogy jobban teszed, ha megtanítod, hogyan kell jól csinálni ezt a techhnikát vagy menekülőre fogod.

8. A gyík

Ha még nem is tudod, milyen ez, amikor oda kerül a sor, száz százalék, hogy fel fogod ismerni. Miről ismerszik meg a gyík? Hogy időnként kidugja a nyelvét. Na, pontosan ezt képzeld el csókolózás közben. Lohasztó, ugye?

9. Túl sok nyál

Túl sok nyelv + túl sok nyál = életed legrosszabb csókja. Képzeld csak el, amikor annyi nyál jut a szádba, hogy lassan az álladon folyik. Brrrrr!

10. A túlesős

Olyan, mintha gyorsan túl akarna esni az egészen, és közben elfelejti, miről is szól két ember között a csók, hiszen vagy csak simán hanyagul ad egy szájrapuszit vagy túl gyorsan próbál elcsábítani sikertelenül. Egyik sem jobb, mint a másik.

via First To Know

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek