Starity

Új dallal jelentkezett Justin Bieber

2015. november 03. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak napok vannak hátra Justin legújabb korongjának megjelenéséig, ám az énekes addig sem hagyja unatkozni tűkön ülő rajongóit.

hirdetés

Tegnap éjjel töltötte fel legújabb, Skrillex-szel készített szerzeményét Justin Bieber. A dal az I'll Show You címet kapta, és az énekes rögtön a videoklipes változattal örvendeztette meg rajongóit. Maga a videó az önfeledten kirándulgató énekest mutatja, ezáltal is a dal szövegvilágára helyezve a hangsúlyt, hogy a nézők ne a képi világgal legyenek elfoglalva.

A Purpose címet viselő album egyébként november 13-án kerül majd az üzletek polcaira, és olyan szerzemények csendülnek majd fel rajta – a fent említett I'll Show You mellett –, mint a már korábban megjelent Where Are Ü Now, a What Do You Mean? és a Sorry.

Érdekesség, hogy a lemezen Skrillex mellett közreműködött még Ed Sheeran, Benjamin Levin, Sean Anderson, Diplo és Sarah Hudson is – többek között. A Purpose-t a Def Jam Records hozza majd forgalomba, és Bieber ötödik nagylemezeként jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek