Starity

Ellie Gouldingra cserélték Rihannát

2015. november 04. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A november 9-e és 10-e között megrendezésre kerülő 2015-ös Victoria's Secret Fashion Show-n Rihanna lett volna az egyik sztárvendég, ám visszamondta a fellépési lehetőséget.

hirdetés
Ellie Gouldingra cserélték Rihannát

Rihanna legújabb lemezének munkálataira hivatkozva mondta le az idei Victoria's Secret Fashion Show-n való fellépését, így helyét Ellie Goulding veszi át. Az idei bemutató másik két sztárfellépője Selena Gomez és The Weeknd lesznek.

RiRi döntése egyébként sokakat meglepett, hiszen hatalmas megtiszteltetés, ha egy előadót meghívnak a népszerű fehérneműmárka divatbemutatójára szerepelni. A barbadosi szépség legutóbb 2012-ben volt a márka vendége, akkor a korábban jól bejáratott slágerei mellett elsősorban az év novemberében megjelent korongjának, az Unapologeticnek a slágereit népszerűsítette. Az énekesnő jelenleg nyolcadik stúdiólemezén dolgozik, ám arról nem árult el információkat, mikorra várhatjuk a vélhetően Anti címre keresztelt lemezt.

Visszatérve a Victoria's Secret Fashion Show-ra: idén is a legnagyobbak vonulnak fel a kifutón, így az érdeklődők Lily AldridgeAlessandra AmbrosioAdriana LimaBehati Prinsloo és Candice Swanepoel testén csodálhatják meg a márka újdonságait. A legnépszerűbb modellek mellett ezen alkalommal mutatkoznak be az újoncok (Kate Grigorieva, Taylor Hill, Elsa HoskMartha Hunt, Jac Jagaciak, Stella Maxwell, Lais RibeiroSara SampaioRomee StrijdJasmine Tookes és Rachel Hilbert) is, de végigvonul a kifutón Kendall Jenner és Gigi Hadid is.

További érdekesség, hogy idén Lily Aldridge-et érte a megtiszteltetés, hogy a Victoria's Secret különleges, Fantasy Bra névre keresztelt fehérneműjét viselje, mely nem kevesebb, mint kétmillió dollárt kóstál, 685 órát vett igénybe az elkészítése és több száz drágakő kapott helyet rajta. A különleges darab Mouaward ékszerész keze munkáját dicséri, aki 126 gyémántot és 400 további ékkövet helyezett el a fehérneműn.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek