Starity

Lucy Liu: „Az anyaság minden pillanata egy csoda”

2015. november 04. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nem tud betelni kisfiával, akivel minden napja olyan, mint egy álom.

hirdetés
Lucy Liu: „Az anyaság minden pillanata egy csoda”

Lucy Liu augusztus 27-én lett anya: ezen a napon jött világra kisfia, Rockwell Lloyd Liu, akit béranya hozott a világra, ugyanis a színésznő nem szeretett volna lemondani az anyaságról, ám mivel hosszú ideje egyedülálló és már a kora miatt is sürgette az idő, így ezt a megoldást látta a legideálisabbnak.

A 46 éves színésznő élete fenekestül felfordult, ám saját bevallása szerint nem is lehetne boldogabb, hiszen mint mondja: Rockwell mellett az élet olyan, mint egy véget nem érő álom, mint egy valóságos csoda. Érzéseiről a tegnap adásba kerülő Today című műsor keretein belül mesélt.

Minden nap olyan, mint egy csoda vagy mint egy álom. Minden nap más és más, és ezen a ponton az ember már nem gondolkozik azon hogy hétfő van-e vagy kedd, vagy hogy mennyi az idő. Minden, amire gondolni tudsz, hogy hogyan változik percről percre a gyermeked, és hogyan változtál te magad is emberré egy ilyen apróságból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek