Starity

Újabb gyerekkönyvön dolgozik J. K. Rowling

2015. november 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-könyvek szerzője egy percre sem pihen: legutóbb a BBC-nek adott interjújában árulta el, hogy ismét egy gyerekkönyvön dolgozik.

hirdetés
Újabb gyerekkönyvön dolgozik J. K. Rowling

J. K. Rowling a BBC Radio 2 riporterét avatta be abba, hogy éppen a közepén tart egy újabb gyerekkönyvnek, ám arról egyelőre nem rántotta le a leplet, hogy ismét egy Harry Potter-ihlette történetről vagy valami egészen másról van-e szó.

Az írónő egyébként azért is vett részt a BBC rendezvényén, mert legújabb, Robert Galbraith álnéven kiadott könyvét, a Career of Evilt érkezett népszerűsíteni, mely regény Cormoran Strike trilógiájának záró kötete. Rowling azt is elárulta, hogy e komolyabb téma után szeretett volna visszatérni ahhoz, amihez a legjobban ért: a gyerekek szórakoztatásához, ám így sem mentes a félelmektől.

Rengeteg ötletem van. Egy általam hőn szeretett gyerekkönyv jó része már elkészült, így kijelenthetem, hogy hamarosan újabb gyerekeknek szóló regénnyel jelentkezem. De természetesen vannak ötleteim további felnőtteknek szóló könyvekhez is... Néha aggódom is amiatt, hogy meghalok, mielőtt minden ötletemet megírhatnám. Azt hiszem, ez az én kapuzárási pánikom

– nyilatkozta az írónő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek