Starity

Újra szingli Fördős Zé

2015. november 06. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Konyhafőnök zsűritagja szakított párjával – társkereső oldalon keresi az Igazit.

hirdetés
Újra szingli Fördős Zé
Fotó: Facebook / Fördős Zé

Fördős Zé ugyan ritkán (és akkor sem szívesen) beszél a magánéletéről, ám köztudott, hogy hosszú ideje él párkapcsolatban Havas Dóra gasztrobloggerrel – egészen mostanáig. A Bors értesülései szerint ugyanis már csupán közös cégük tartja össze a párost: Zé és Dóra együtt vezetnek főzős műsort, és a Konyhafőnök zsűritagjának könyvét is közösen adták ki.

A fent említett lap egyik szemfüles olvasója azonban lebuktatta a párost, ugyanis az egyik társkereső oldalon nézelődve Zébe botlott, és alig hitt a szemének.

Nem hittem a szememnek, hiszen Zének köztudottan van ba­rátnője. Nagyon helyes pasi, ha nem lenne csaja, biztosan bejelölöm

– árulta el a Kinga névre hallgató hölgy, nem is sejtve, hogy már akkor megtehette volna, hogy felveszi a kapcsolatot a férfival. A Bors természetesen az érintettet is megkereste az ügyben, aki elárulta: valóban őt láthatta a hölgy az oldalon, de mivel nem jött be neki a társkeresőzés, törölte magát az oldalról.

Dórával pár napja úgy döntöttünk, ne erőltessük tovább a kapcsolatot. Rég se veled, se nélküled a viszonyunk. Tulajdonképpen dacból regisztráltam, a szakítás utáni első reakcióm volt, Dóra is tudott róla

– magyarázta Zé, és azt is elárulta, hogy volt párjával az üzleti életben jól megértik egymást, de a magánéletben már egy ideje nem működtek köztük a dolgok, és hozzátette: Szakmai terveink továbbra is vannak, emberileg nagyon meleg, pozitív érzéssel vagyunk egymás iránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek